Slagter Laustsen

Sæsonkassen indeholder 8-10 lækre udskæringer og hjemmelavede færdigretter.

Produkterne i kassen er årstidsbestemt – og der følger naturligvis inspiration med i form af spændende opskrifter.

Sæsonkassen

Februar 2020

800 g oksetykkam
4 skiver osso buco
4 tykke simrekoteletter
4 krydderkarbonader
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
4 marinerede kyllingefileter
1 hamburgerryg
1 roastbeef
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød

DKK 995,00

Hent opskrifter

Marts 2020

4 kyllingebryster i svøb
8 slagterpølser
1 kg medister
4 oksemedaljoner
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
4 øl-marinerede spoleben
1 svineroast
600 g kebabkød
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød

DKK 995,00

Hent opskrifter

April 2020

2 lammeculotter
4 fyldte unghanebryster
700 g lammegyros
1 lammeporchetta
2 Shepards pie (færdigret)
800 g bourgognepande
4 slagterkoteletter
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød

DKK 995,00

Hent opskrifter

Vi har gjort det nemt for dig – vi har sammensat Ugens Kødpakke med kvalitetskød til hele ugen.

Der er naturligvis opskrifter med, så hverdagens madlavning bliver lettere – men stadig med kvalitetsråvarer.

Ugens Kødpakke

Uge 12

600 g hakket svinekød
1 glas hjemmelavet suppe
4 stk. skinkeschnitzler (mandelpanerede)
4 stk. tykstegsbøffer
1 stk. landkylling

DKK 349,00

Hent opskrifter

Uge 13

Ugens slagter færdigret
1 stk. svinemørbrad
600 g rørt fars
(til frikadeller eller forloren hare)
800 g hamburgerryg
4 stk. kalkunruller

DKK 349,00

Hent opskrifter

Uge 14

6 stk. fadkoteletter
4 stk. ferske kyllingebryst
4 stk. krebinetter (med krydderrasp)
750 g kalvegryde (med grøntsager)
1 kg rørt fars

DKK 349,00

Hent opskrifter

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.